maandag 4 november 2013

Natural Beauty haar tip

Oke deze blog heet Natural Beauty, en wel geteld heb ik 0 keer gesproken over natuurlijke producten. Dit was niet mijn plan. En daarom komt daar nu verandering in, jeej!

Vandaag heb ik de tip die mijn haar deed stralen. Dit is DÉ tip als je zacht/gezond haar wil. Dit is DÉ tip als je je haar heel veel styled of föhned waar je haar dood van wordt. Deze tip heb ik veelvuldig geprobeerd, en het werkt!

Deze tip is: 'het haarmasker van Avocado, honing en olijfolie'. Ja het is echt waar. Dit masker staat gewoon in je keukenkastje, als die tijd, en jij wist er niets vanaf!


 De spullen al bij elkaar gepakt? Dan beginnen we met de avocado, die gebruik je helemaal, dus snijd hem doormidden, haal de pit eruit, en stop hem in de blender/keukenmachine. Doe daar ongeveer 2 eetlepels honing en olijfolie bij, en mixen maar!


 Dus je bent aan het mixen en het is 1 geheel, ja dan is het gelukt en is je haarmasker klaar voor gebruik! Is dit niet het geval? Geen probleem, gewoon een beetje extra honing en olijfolie erbij en weer even aanzetten tot het wel 1 geheel is. 

En dan presenteer je nu met trots je eigengemaakte haarmasker. Even in een bakje doen en naar de badkamer, het is nu tijd om hem te gaan gebruiken.

Eerst maak je je haar nat met warm water, en daarna smeer je je haarmasker in je haar. Lekker royaal, alles moet lekker intrekken.
Dan als je overal je haarmasker goed hebt ingemasseerd wikkel je je haar in een handdoek en ga je lekker iets voor jezelf doen voor 20 á 30 minuten. Kan ook langer, net wat je aan het doen bent en of je het lekker vind zitten. Het is toch niet schadelijk, het zijn natuurlijke producten, groot pluspunt!

Na dit alles, spoel je het uit en was je je haar met shampoo, en klaar is Karin! Je haar is superzacht en superverzorgd!

Nog even een tip om dit masker te bewaren. Je hebt namelijk voor ongeveer 3 keer gemaakt, en avocado wordt nogal snel bruinig. Dit voorkom je door er nog een paar druppels citroensap bij te voegen. Deze houd het groen ook groen en daardoor kan je dit masker nog langer gebruiken, soort van natuurlijk conserveringsmiddel. 1 á 2 keer per week is namelijk voldoende om je haar mooi en zacht te houden.

Oh en voor de liefhebbers, het is allemaal natuurlijk, dus heb je even geen dip, je kan altijd nog je haarmasker gebruiken :)!

tot blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten